Sagt om oss

Erica E. Elam, Leadership Coach - Facilitator - Instructor

Value Online Facilitatorutbildning

"I hadn’t imagined how in-depth the process, insights and applications would be! I’ve done a few values assessments previously, but they were very simplistic in comparison to the ValueOnline. The assessment itself was rigorous in forcing you to always prioritize to a single value – resulting in likely a truer assessment as you really have to discern between the available options.

I appreciated the multiple activities around identifying clusters, exploring the Foundational, Focus and Aspirational values, my role models, and what values I could draw upon to realize and live into my aspirational values. The entire process was very thought provoking. I’m excited to explore further, as I think this is a very substantive vehicle to dig deeper into living into your passion and authenticity. Carina makes it a wonderful experience with her warm and engaging presence – a masterful coach,  supporting, encouraging and inspiring through the process. Carina – thank you so much for your generosity in sharing this tool, your passion and your light! I look forward to learning more and sharing with others."


Ledarutbildning för Byggnads genom FA-kurs

Roger, Fasadglas:
”Jag fick en god insikt om mej själv och hur jag kan utvecklas”

Henrik, Täby brandskyddsteknik:
”Grym kurs”

Deltagare, Täby brandskyddsteknik:
”Intressant och väcker många tankar” utfyllnadstext kommer här som kan hjälpa

Deltagare, Täby brandskyddsteknik:
”Nyttig och kommer generera framgång”

Tony, Täby brandskyddsteknik:
”Kursen var väldigt nyttig och informativ.” utfyllnadstext kommer här som kan hjälpa


Jakob Rudbäck, Founder & COO, yepstr AB

"Stort tack från teamet för en grym inspiratroduktion!
Idag står vi alla upp, vattenflaskorna är framme och fönstren är öppna och fyller rummet med syre. Ska bli spännande att se förändringen i humör/produktivitet!
Måste säga att ni kompletterar varandra på ett suveränt sätt – och jag gillar hur ni använder olika saker för att förstärka minnen. Genomtänkt, genomarbetat och riktigt, riktigt bra!"


"I en snabbt växande organisation är det värdefullt att få mötas och komma samman och enas kring hur man arbetar, vilka värderingar organisationen står för och hur man uppnår bra resultat. Carina och Agneta hjälpte oss att skapa en entusiastisk och fruktbar stämning och atmosfär, trots att vi var många, där vi verkligen kunde öppet diskutera och utmana under kul former. Detta ökade helt klart värdet av vår konferens och gav också deltagarna ett litet smakprov på olika saker att tänka på, arbeta med. Mycket stark leverans! Tack!"

Johan Bygge, Chief Operating Officer, EQT

Anna Dolk, projektledare Nacka kommun

"Månaderna med Carina har varit en spännande och fantastisk resa. Jag har sett fram emot varje möte. Carina är varm, positiv och inger ett stort förtroende. Jag har fått lära mig många nya saker både i min roll som projektledare och som seglare, skidåkare och i min vardag. Den inre resan har gett mig mer trygghet och styrka. Jag har blivit mer medveten om mina värderingar och vikten av att leva här och nu. Supertack Carina!"


Katarina Callaghan, ledarskapscoach och mentor

"Agneta är en professionell och erfaren coach med härlig humor och energi, som jag varmt kan rekommendera."


Ulla Bladh, Senior Partner, Tema

"Carina som coach är helt fantastisk. Hon har en enorm energi, är positiv, har lång livserfarenhet, kan läsa av människor snabbt, styr rätt väg och ger en utmärkt feedback. Jag har sett fram emot varje möte med Carina. Arbetet tillsammans med henne har gjort att jag på så kort tid som sex månader uppnått mina uppsatta mål något som tidigare kändes som onåbart."


Maria Nordberg, chef Miljötjänster och Hållbarhet

"Agneta är en sällsynt kompetent, professionell, ödmjuk och underbar person. Hon växlar mellan hårda fakta, metodik och känslor utan disharmoni. Att ta hjälp av henne är starkt rekommenderat av mig."


Johanna Tiensuu Stålnacke,  IFMGA/UIAGM/IVBV Certifierad bergsguide, skidåkare, freeskier

"Carina understands both mountain and mind. Having climbed the Matterhorn, she knows about the powerful and crucial interaction between mind and performance when the terrain makes no compromises. With her wide knowledge and skills to understand and the individual, I’ve experienced uniqueness in our work together and have been able to conform to techniques and use them as my very own.
I feel fortunate to work with such a competent coach like Carina. She has a wonderful charisma and she is skilled, clear and cool!"
Read more at: http://www.alpinepassion.com/


Joakim Fond, VD, Hydac Sverige

"En ledningsgrupp måste konstant utvecklas. Agnetas program för ledningsgruppsutveckling Trygg, Tydligt och Trovärdig har varit en värdefull vitamininjektion för min ledningsgrupp. Agneta genomför programmet med stor närvaro och hennes jordnära stil speglar av sig på hur deltagarna, som vågar ingå i en djupare och mer personlig dialog under tiden då programmet löper. Det fanns bra tid för reflektion mellan passen, vilket är viktigt då en ledningsgrupp oftast har en mycket bokad kalender.

Personligen har jag fått en bättre insikt om mig själv som ledare. Många intressanta samtal fördes om värderingar och beteende, vilket är viktigt att reflektera omkring för att kunna stärka sig som chef och ledare, anser jag. Programmet innehöll också en coachingmodul där individuella handlingsplaner diskuterades med Agneta. Här är hon duktig på att återkoppla till det som avslutades vid sista coaching tillfället.

Jag kan varmt rekommendera Agneta om ni söker ett ledningsutvecklingsprogram där fokus är på att öka varje individs trovärdighet som ledare och chef. Speciellt om ledningsgruppen är nytillsatt. Agnetas positiva attityd gör också att programmet inte på något sätt kändes tungt att genomföra, tvärtom, jag såg fram emot varje tillfälle då vi skulle träffas! Programmet var nyttigt för min ledningsgrupp och samtliga medlemmar har kommit betydligt närmare varandra, eftersom vi vet mer om varandra, så enkelt är det!"


Susanna Billgren, Test & Quality Consultant, Knowit

"När jag mötte Carina hade jag tagit på mig en av mitt livs största och roligaste utmaningar – att bli ansvarig för två team och en gemensam leverans utan att egentligen ha verktyg för det, bara en stark vilja att klara av det. Med Carinas hjälp har jag lärt mig att ge mig själv förutsättningar för att kunna jobba och leva med energi, glädje, kreativitet och struktur. Jag har fått jobba med mina intentioner och de tillstånd jag vill uppnå, upptäckt fördelarna med långsamma rörelser. Jag har lärt mig att sätta mina behov på kartan, sätta av tid för mina projekt, lägga upp arbetet med de ramar som passar mig. Varje gång med Carina har gett mig den påfyllning och push jag behövt för att komma vidare och själv lösa vardagens och livets problem.

Det har varit en fantastisk resa för mig både personligen och professionellt. Tack Carina!"


Staffan Forssberg, Training Manager at Skanska Sverige AB

"Agneta is a very professional trainer in leadership and coaching. Always well prepared and have a way with people that is always very appreciated. She is sensitive to different peoples different needs and is very good at listen to what they mean. Her flexibility makes it very easy and fun to work with Agneta."


Internationell sångerska och konstnärlig ledare:

"Via en kollega fick jag kontakt med Carina i ett avgörande skede av min karriär. Efter barnafödande och babyår kände jag mig vilsen i min yrkesroll som sångerska och musiker. Jag visste inte hur jag skulle konkretisera min inre vision av mitt musikerskap så att jag varje dag skulle få arbeta med min älskade musik. Vi jobbade tillsammans, kort och väldigt intensivt. Jag började se konturerna av hur mitt yrkesliv i vardagen och karriären i stora drag skulle utformas. Samtidigt som jag siktar på den internationella toppen inom min bransch vill jag inte offra ett fungerande familjeliv. Därför måste jag särskilt noga väga för- och nackdelar i varje valsituation. Carina hjälpte mig att hitta det rätta valet för mig, och nu, tre år efter att vårt samarbete inleddes är jag alldeles utomordentligt nöjd med min karriär och familjesituation! Jag rekommenderar Carina å det varmaste, jag hade inte vågat välja och lyckas så som jag gjorde utan hennes hjälp."

Kommunalpolitiker:

"Jag upplevde coachingen mycket positivt! Det har varit bra och utvecklande att ha den här typen av coaching. Jag upplever mig tryggare i min roll, jag har lärt mig att identifiera vissa beteenden som jag inte är nöjd med och hur jag kan ändra på dem. Har fått många bra verktyg som hjälper mig att hantera ledarsituationer. Jag har identifierat mina kärnvärderingar och lärt mig mer om det coachande ledarskapet."


Åsa Ambuhm, chef Marknadskommunikation, AMF

Lyssna på hur Åsa beskriver samarbetet med Carina:


Mika Falkensjö, klättrare och skidguide

"Jag tog kontakt med Carina för att få hjälp med att sätta mål och uppnå dessa. Jag har utvecklats otroligt mycket som människa tack vare Carinas fantastiska förmåga att hjälpa mig att växa. Det häftigaste är den utveckling jag och andra ser hos mig själv. Jag mår bättre, jag har insett värdet av mina relationer på ett helt annat sätt, min prestationsångest har nästan försvunnit och jag har börjat uppskatta processen fram mot målet. Jag presterar bättre, då jag kan styra mig själv smartare och förstår mer vad jag behöver för att fungera som bäst. Mycket av detta är tack vare att Carina hjälpt mig att jobba på ett annat sätt än tidigare. Carina har handlett mig genom en av de mest givande och spännande perioderna i mitt liv . Dessa kommer följa med mig genom livet för att fortsätta berika och boosta mig, mitt liv och de i min närhet. 
Jag är otroligt tacksam. Detta  är en av de bästa investeringar jag gjort i mig själv!"


Sofie Åstedt Carlström, personalkonsult, Folktandvården i Stockholms län

"Agneta har på ett mycket professionellt sätt introducerat våra handledare till konsten att handleda och coacha. Hon har satt samman ett genomtänkt och varierat program som gjort att medarbetarna har längtat till varje nytt utbildningstillfälle. Agneta är en karismatisk och underhållande föreläsare som bjuder generöst på sig själv. Med skicklig hand har hon guidat våra handledare genom programmet och blir det aktuellt med ytterligare en omgång så kommer vi utan tvekan att vända oss till Agneta igen."


Peter Enberger, Advisor TRR Trygghetsrådet

"Carina är en professionell inspiratör och energikälla. Med sin kompetens har hon hjälpt arbetssökande tjänstemän med motivation, inspiration och kunskap – värdefullt för dem vars vardag är fyllda med motgångar. Med sin lyhördhet och nyfikenhet har Carina fått vårt samarbete till att bli 1 + 1 = 3. Det har alltså också varit oerhört givande för mig att få möjligheten att samarbeta med Carina i våra utbildningar."


Linda Holmgren, Tillsammans

"Tack, Agneta Lundgren, för att du har räddat mig från att falla lika hårt om våldtäktsmännen dyker upp plus gjort mig tryggare på scen."


Ian Holmer, tävlingsskidåkare

"Tack vare Carina har jag lärt mig att prestera under press och jobba med utvecklingen i skidåkningen istället för att vara nervös. Carina är otroligt enkel att prata med och jag kände redan efter första mötet att jag var trygg. Ett år senare är jag en mycket mer självsäker människa, mitt huvud låser sig inte innan varje tävling. Vi har även jobbat med att normalisera tävlingssammanhang. Den här mentala förberedelsen har jag även använt mig av i sociala sammanhang, för att bygga min självkänsla och känna mig mer trygg i kläderna."


Henrietta Störtebecker, projektledare, Tema

"Drivande, givande, uppbackning, tips, vägledning – bättre än jag föreställde mig. Jag gillade att det var så brett – att det fanns utrymme till att lära sig så mycket själv och det är tack vare bra coaching. Carina du är alltid på topp och piggar upp och får mig att tänka till och bli inspirerad till att fortsätta jobba med mig själv och den mentala träningen. Superkul!"


Lotten Rapp, friskidåkare i världsklass

"Jag fascineras utav effekterna som arbetet med Carina ger mig dagligen och i de livsavgörande ögonblick då jag ska topp-prestera. Jag är väldigt medveten om att det är ett stort privilegium att få ta del utav hennes kunskaper och kompetens. Jag önskar att alla människor på jorden fick ha en "Carina".