Agneta Lundgren – mina delar i helheten

Ledarutvecklare

Att få bidra till att ledare på olika nivåer mår bra och presterar bra känns som en verklig förmån. Min passion ligger främst i att stötta ledare att hitta sina skäl till varför de gör det de gör och vart de är på väg. När det blir tydligt för dem, blir de trovärdiga och andra vill följa. Jag tror att ledare behöver hitta sin egen personliga ledarstil och lära sig vilken anpassning som är möjlig och nödvändig för att nå de mål som uppdraget omfattar.

Framgångsrika ledare sätter tydliga ramar och ställer kloka frågor.

Grupputvecklare

Att olikheter kompletterar och berikar varandra känner de flesta till och håller med om. Åtminstone i teorin. I praktiken brukar det vara mer komplext. När åsikterna far isär och maktspel och konflikträdsla ställer till det kan det få rejäla konsekvenser för resultatet. Med hjälp av våra utvecklingsprocesser, vid behov med hjälp av verktyg som Value.Online eller Kärnkvaliteter, underlättas förståelsen för varandra i gruppen mot ökad effektivitet och de synergieffekter vi eftersträvar.

Nätverkare

Ensam tillsammans är någonting för mig. Jag samverkar i Framgångare tillsammans med Carina Vinberg, med Louise Lind och i PHARUS tillsammans med Mikael Strömquist. Dessutom genomför jag gärna uppdrag som samarbetspartner. Med mina coachkollegor nätverkar jag regelbundet och jag håller kontakten med kunder och kollegor från förr. Jag älskar möten fulla av ömsesidighet, som tillför energi och kunskap!

"The happiest people don’t have the best of everything, 

they just make the best of everything." 

Elitidrottare

I idrotten får jag ytterligare bevis för att samma nycklar för framgång gäller i olika avseenden. Under min tid som tävlingsbowlare i BK Eva Stockholm utmanades jag ständigt. Och tänk – jag blev bättre ju mer jag tränade och ju mer utmaning jag utsattes för. Precis som i arbetslivet! 2020 gav min höft upp och jag följer numera mitt lag live på hemmamatcherna och via datorn på bortamatcherna. Här är lagets spelprogram och placering i elitserien. Kom och heja!

Kommunikolog

Som kommunikolog har jag möjlighet att analysera situationer snabbare än jag lyckades göra tidigare. Min kompetens är ett filter som hjälper mig att hitta rätt nyckel att använda i kommunikations- och förändringsarbete. Och samma nycklar leder till framgång oavsett roll och plats i livet. Det har ökat min nyfikenhet på och kunskap om hjärnan och hur det mentala och fysiska samverkar.
Förändring och utveckling kan vara enkel och självklar!

Kompis

Gamla och nya vänner tar en stor plats i mitt liv. Härligt är att umgås med människor som har varit med mig sedan skolåren, som kan min historia och känner min familj. Jag gillar också att få nya bekantskaper som jag gärna blandar med mina tidigare. Det är fantastiskt roligt när vänner från olika delar av livet klickar med varandra.

Familjemedlem

Min familj är oerhört viktig för mig och ett stöd när jag vill och behöver. Alla barn i familjen är mina barn oavsett om jag har fött dem eller inte. Traditioner i sig blir mindre viktiga och framförallt en anledning att umgås och ytterligare lära känna varandra – oavsett ålder och släktband. Härligt när barnen blir vuxna och skaran utökas med flick- och pojkvänner.